Szeretné kihasználni a rendelkezésére álló teret? Tetőterébe nem talál kész bútort? A megoldás a tolóajtós szekrény illetve térelválasztó. A tolóajtós szekrény készülhet acél vagy alumínium kerettel, tükör, színes üveg vagy rattan betétekkel. Tolóajtós szekrény rendelése esetén az összeszereléssel és a beépítéssel sem kell foglalkoznia hiszen cégünk szakemberei ezt is élvégzik. A tolóajtós szekrény mellett térelválasztókat is választhat otthonába.

Tolóajtós szekrény előnyei

Amennyiben Ön a  tolóajtós szekrény rendszert választja, egy helytakarékos, sokoldalú, elegáns esztétikus lakberendezési tárgyat kap, mely tükrös ajtókkal kiegészítve több természetes fényt és a helység "optikai megnagyobbodását" eredményezi. Sok problémát okozhat a padlásterek és kisméretű szobák berendezése. Ez nem probléma, ha a tolóajtós rendszert használja. A legfontosabb elemek a rendszeren belül a tolóajtók. Függetlenül attól, mennyire gazdag a berendezés, az ajtók adják a bútor szépségét.


Gondolkodva a beépített tolóajtós szekrény kialakításán, ennek az elemnek több időt kell szentelnie, odafigyelve arra, hogy az ajtók harmonizáljanak a többi lakberendezési tárggyal. A szekrény feladata továbbá eltüntetni a helyiség hibáit és kiemelni a jó oldalait.

 

Tolóajtós szekrény az irodákba

A rendszer irodák berendezésére is kitűnően alkalmas. Mivel helytakarékos és széles körű felhasználási lehetőséget biztosít, ezért hatékonyan bővítheti az irodai munkához szükséges teret. Miközben stílusos és könnyen hozzáférhető tárhelyet biztosít az különféle papírok, dokumentumok és irodai eszközök számára.

Tolóajtós szekrény a szobákba, tetőterekbe

A tolóajtós szekrény hangulatot és modern esztétikai élményt visz szobájába, mindemellett hatékony térkihasználást valósít meg. Legyen szó ruhás vagy cipős szekrényről, az általunk ízlésesen kialakított tolóajtós szekrények mindenben követik a megrendelői igényeket.

 

Tolóajtós szekrény készítés ajánlatkérés

A tolóajtós rendszer különösen előnyös kisebb helyiségekben, ahol nagyon fontos a rendelkezésre álló hely kihasználtsága, faltól-falig és plafontól-padlóig. A beépített tolóajtós szekrény rendszer egyes részei különböző funkciókat láthatnak el: gardrób, irattár, konyha. Ha megtetszett  termékünk hívja a 06-20/373-6881-es telefonszámot, vagy kérjen ajánlatot a kapcsolat menüpontban.
 

Tolóajtós szekrény készítés - helyszíni felmérés

Helyszíni felméréssel ill.tanácsadással segítünk Önnek a  rendszer elemeinek kiválasztásában. Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek a tolóajtós szekrények kialakításának területén, és minden esetben készségesen állnak rendelkezésére. Mivel a hagyományos bútoroktól eltérően, a tolóajtós rendszerek fixen kerülnek beépítésre ezért fontos az előzetes részletes egyeztetés és pontos tervezés. Cégünk garantálja a precizitást és a minőséget. Az Ön által megálmodott beépített szekrény a tzolóajktós rendszer elemeiből néhány óra alatt elkészíthető.
 

Egyedi tolóajátós szekrény készítés

Mivel a tolóajtós szekrény esetében nem standard szekrényekről van szó, kis túlzással két egyforma nem is létezik. Cégünk tehát egyedi tervek és egyedi méretek alapján készíti el az Ön elképzelésének megfelelő tolóajtós szekrényt, figyelembe véve a helyi adottságokat.

Mivel a készítés folyamata egy zárt rendszerben működik a felméréstől a szállításon át a szerelésig rövid határidővel  valósitjuk meg az Ön elképzelését. Forduljon hozzánk bizalommal. Kérje segítségünket, válassza ki az Önnek legmegfelelőbb tolóajtós szekrényt, hogy otthona egy praktikus és esztétikus bútorral gazdagodjon!

 

Ezekre a településekre készítettünk már tolóajtós szekrényeket: Szerencs, Ózd, Tiszaújváros, Mezőkövesd, Eger, Kazincbarcika, Miskolc, Alsózsolca, Felsőzsolca, Encs, Szikszó, Edelény, Putnok, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Budapest és vonzáskörzete,