Tevékenységünk jelentős részét képezi az egyedi bútor gyártás. Ki ne szeretné lakását a saját ízlése szerint berendezni. Sokszor azonban nehezen találjuk meg azt a bútordarabot, ami leginkább beleillene az elképzeléseinkben. Nálunk garantáltan nem ütköznek ilyen akadályokba vásárlóink, mivel az egyedi bútorok, a megrendelő ötleteit, terveit ötvözik, így valóban megteremtheti azt a hangulatot, légkört otthonában, amit megálmodott.

Gyakori probléma, hogy a szobák eltérő méretéből fakadóan sok esetben akadályokba ütközhet egy tetszetős, kiszemelt bútor elhelyezése. Velünk ezek az esetek is elkerülhetőek, mivel szobára szabott lakberendezéseket készítünk, és az összeállítást is vállaljuk a helyszínen.

Az egyedi bútorok kialakításánál számos alapanyagból lehet választani, és a formai kialakításnak is csak a képzelet szab határt. Így az igényeket teljes mértékben kielégítő lakberendezéshez juthatnak vásárlóink.

Néhány pontban összefoglaltuk hogyan válik bútora álomból valósággá, vagyis hogyan lesz kész, egyedi bútor.

 

Az egyedi bútor készítésének 1. lépése - Árajánlatkérés:

Ezt úgy fogalmazhatnánk meg a legegyszerűbben, hogy az Ön paraméterei alapján, előzetes tervezést követően egy nagyságrendi árajánlatot készítünk az Ön számára minden költségvonzat nélkül.

bútor miskolc - egyedi bútor

Az Ön feladata mindösszesen annyi, hogy e-mailben vagy faxon egy vázlatot küld az egyedi bútor fő méreteivel együtt számunkra.

E-mail: info@miskolc-butor.hu
Telefonszám: 06-20/3736-881, 06-46/754-881

Az egyedi bútor készítésének 2. lépése - Részletes felmérés:

Helyszíni felmérés, előre egyeztetett időpontban, majd részletes árajánlat készítése az egyedi bútor és a leendő helyszín által adott paraméterek alapján.

Az egyedi bútor készítésének 3. lépése - Megrendelés:

bútor miskolc

Ha minden részlet megbeszélésre került, ezeket írásos formában rögzítjük. Megegyezés esetén az egyedi bútor kivitelezésének 50%-át kérjük foglalóként. A szállítási határidő onnantól él mikortól az összeg átutalásra kerül a számlánkra!

 

Az egyedi bútor készítésének 4. lépése - Az egyedi bútor kivitelezése és elhelyezése:

A megbeszélt időpontban kollégáink megjelennek a helyszínen és az előzetesen megbeszélt műszaki tartalomnak megfelelően remélhetőleg az Ön elégedettségére elvégzik a beépítést. A teljes összeg kiegyenlítése ezután válik esedékessé.