Napjainkban a hagyományos szekrénysorok arculata megváltozott. Ezekhez a megváltozott igényekhez kínál megoldást a miskolcbutor.hu csapata. Manapság nem csak praktikusnak, elegánsnak, hanem tartósnak is kell lennie egy modern szekrénysornak.

Szekrénysor választék

A szoba,nappali mérete természetesen behatárolja lehetőségeinket, de ezen belül többféle lehetőséget kínál a miskolcbutor! A szekrénysor elemei lapraszerelten kerülnek kiszállításra. Természetesen színben, formában többféle lehetőség közül válogathat. A mai kor támasztotta igényeknek megfelelő összeállítás, évekre meghatározza otthona hangulatát. Fontos, hogy az Ön igényéhez idomuló összeállítás magában foglalja a legszükségesebb elemeket! Tv-s elem, vitrines elem,polcos,akasztós gardrob elemek.

Szekrénysor vásárlás

Fontos hogy hogy ezeket rendelés előtt átgondolja. Amennyiben kérdése van, kollégáink szívesen segítenek Önnek. Anyagminőséget tekintve is széles a választékunk!Laminált bútorlapos,MDF antikolt,természetes fa anyagokból is választhat. Színben is széles skàlát ölel fel kínálatunk! Természetesen fontos szempont az ár-érték arány. Mivel szekrénysorokat nem egy-két évre választunk magunknak,ne kapkodják el a döntést. Minden szempontot vegyünk figyelembe. Hívjuk segítségül a szakembert. Kollégánk szívesen válaszol a felmerült kérdésekre.

Ezekre a településekre szállítottunk már szekrénysorokat: Szerencs, Ózd, Tiszaújváros, Mezőkövesd, Eger, Kazincbarcika, Miskolc, Alsózsolca, Felsőzsolca, Encs, Szikszó, Edelény, Putnok, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Budapest és vonzáskörzete,