Egyre inkább rohanó világunkban jólesik megpihenni,a családdal egy jót beszélgetni,vacsorázni! Természetes igény, hogy az erre szánt időt szeretnénk kényelmesen eltölteni!
A miskolcbutor.hu csapata ehhez kíván segítséget nyújtani széles étkező garnitúra választékából! A konyha,nappali mérete,formája nagyban meghatározza a lehetőségeket!

Étkező garnitúrák

Tekintse meg étkezőasztal, szék, étkező sarok választékunkat és rendelje meg az Ön számára legideálisabbat. Ha kérdése van, hívja bizalommal kollégáinkat! Kinálatunkban a moderntől a klasszikusig megtalálhatják az elképzelésnek megfelelő étkezőt! Étkezőasztalaink fix és nyitható kivitelben is rendelhetők. A garniturákban szereplő asztalok,székek külön-külön is rendelhetőek. Természetesen lehetőség van az asztalok, székek színének változtatására is.

Étkező garnitúra vásárlás

A sokéves gyártói tapasztalat a garancia termékeink tartósságára. Amennyiben mégsem találna kollekciónkban Önnek megfelelőt,lehetőség van egyedileg is megvalósítani elképzelését. Cégünk rövid határidővel teljesíti a megrendeléseket,és házhozszállítással áll az ügyfelek rendelkezésére.Ha felkeltettük figyelmét, írjon, telefonáljon!
A miskolcbutor munkatársai rövid időn belül felveszik önnel a kapcsolatot,és válaszolnak az esetlegesen felmerülő kérdésekre!

Ezekre a településekre szállítottunk már étkezőket, étkező garnitúrákat: Szerencs, Ózd, Tiszaújváros, Mezőkövesd, Eger, Kazincbarcika, Miskolc, Alsózsolca, Felsőzsolca, Encs, Szikszó, Edelény, Putnok, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Budapest és vonzáskörzete,