Talán közhely de igaz, a konyha otthonunk egyik legfontosabb része, és a lakásunk talán legösszetettebb rendszere is egyben. Új konyhabútor készítés minden esetben jelentős beruházás ezért fontos, hogy megfelelően átgondoljuk, mit is szeretnénk kapni pénzünkért.

Fontos a tartósság (különféle hatásoknak van kitéve pl.:víz, pára, fizikai behatások.), de mégis legyen gazdaságosan kivitelezhető. Ezért szeretnénk Önnek segítséget nyújtani a konyhabútor készítés minden fázisában. Ha pedig felkeltettük érdeklődését akkor személyesen is szívesen állunk rendelkezésére.

Szakembereink a nagy gyakorlatnak és tapasztalatnak köszönhetően széleskörű tájékoztatást nyújthatnak az egyes anyagok tulajdonságairól, használati módjairól. Cégünknél lehetőség van akár a tervek, elképzelések előzetes egyeztetésére, megvitatására is. így pontosítható a megvalósítás különböző módozatai, és garantáltan olyan bútor születhet a későbbiekben, amely tökéletesen lefedi az elvárt igényeket.

Az álomkonyha eléréséhez a következő lépésekre lesz szüksége:

A konyhabútor készítés 1. lépése: Készítsen egy viszonylag pontos vázlatot konyhájáról méretekkel együtt, vegye figyelembe az ablakokat, különböző szerelvényeket stb., hogy a konyhabútor készítés a legpontosabb legyen.

A konyhabútor készítés 2. lépése: Döntse el milyen legyen konyhája elrendezése. A szerkezeti forma kiválasztása fontos szempont a konyhabútor készítés kezdeti fázisában, mivel ez alapozza meg a későbbi kialakítást, és a majdani használatot. Ezért érdemes időt szentelni a tervezés ezen szakaszára, hogy később kényelmesen vehesse használatba az új konyhát.

Jellegzetes elrendezések:

-egyenes vonalú
-L alakú
-párhuzamos vonalú
-U alakú
-Sziget konyha

A konyhabútor készítés 3. lépése: Vegye figyelembe Ön számára mik a leggyakoribb és legfontosabb munkafolyamatok, milyen sorrendben követik egymást a konyhatechnológiai elemek, mi hogy esik Önnek kézre (jobb ill.balkezes!). Természetesen anyagát tekintve sem mindegy milyen konyha mellett döntünk, ami aztán a konyhabútor készítés alapja lesz.

Kínálatunkban az egyszerű bútorlapos konyháktól az MDF konyhákon át, egészen a fából készült konyháig, mindenki megtalálja igényének és pénztárcájának megfelelő megoldást.
Tekintse meg AKCIÓS fix konyháink listáját mellyel jelentős pénzt spórolhat meg akár 50%-ot is úgy, hogy a minőség is garantálva lesz. Letölthető fix konyhabútor katalógus itt.

Elemes konyhabútoraink lehetőséget nyújtanak arra, hogy saját maga alakíthassa ki kedvenc konyhabútorát. Az elemek széles választéka számos színben elérhető, így könnyen egyedivé és hangulatossá teheti konyháját. Tekintse meg elemes konyhabútoraink listáját és állítsa össze saját konyhabútorát, hogy a konyhabútor készítés után az Önnek legmegfelelőbb legyen.

Mivel a konyhabútorok a legtöbb esetben egyedi tervezést és készítést igényelnek, forduljon hozzánk bizalommal. Előzetes árajánlatunk után kollégánk egy előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt és a helyszínen anyag és színmintákat, katalógusokat bocsát az Ön és kedves családja rendelkezésére ami megkönnyíti a döntését. Természetesen ez nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ha a termék és az ár is elnyeri tetszését a konyha bonyolultságától függően 2-6 héten belül a konyhabútor készítés lezajlik. Ha igénylik,  konyhai étkezőgarnitúrákkal is állunk rendelkezésére. Hívjon minket a 20 /373-6881 számon vagy a kapcsolat menüpontban is felveheti cégünkkel a  kontaktot.

 

 

konyhabútor készítés


konyhabútor készítés - klasszikus


konyhabútor készítés - modern


konyhabútor készítés


konyhabútor készítés


konyhabútor