Kiemelt ajánlatunk >>Referenciák >>

Rendelés: a terméklista áttekintése után a terméknél szereplő "Megrendelem" gombra kattintva adhatja le rendelését. A rendelés beérkezéséről 48 órán belül visszaigazolást küldünk e-mail címére, valamint kollégánk az Ön által megadott telefonszámon felkeresi.
 
Szállítás: szállítást jelenleg csak belföldön tudunk vállalni. A megrendelt termékek várható szállítási határideje max. 4-6 hét. Természetesen a szállítás határideje optimális esetben lerövidülhet. A kiszállítás előtti napon telefonon értesítjük Önt a termék érkezéséről. A szállításról Ön is érdeklődhet a 06-20/373-6881 telefonszámon. A szállítás költsége bruttó 500.000 Ft felett ingyenes. ez alatt az érték határ alatt egyedi árat képzünk a rendelés értékének és helyének függvényében.
 
Termékgarancia: a garanciákat a hatályos jogszabályoknak megfelelően itt, a csatolt jótállási jegyen  rögzített időtartamig és módon kezeljük. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl.:kicserélés vagy javítás ) cégünket terheli. Garanciális problémák esetén kérjük vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot. Munkanapokon: 8:00-15:00 között a 06-20/373-6881 telefonszámon.
 
Fizetés: a megrendelt termék árának kiegyenlítése két lépésben történik. A  termék megrendelésekor az áru bruttó árának 20%-át előlegként készpénzben vagy átutalással bankszámlánkra (54300091-10004768, Boldva és Vidéke Tsz.) kérjük teljesíteni. A fennmaradó összeg kiegyenlítése az áru átvételekor, a helyszínen esedékes. Mindkét esetben számla kiállítására kerül sor az Ön vagy cége nevére.

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek